Talentenklas Zomerweek

Loopt van 13 juli t/m 18 juli

cross-over

Talentenklas

De Talentenklas staat weer op de agenda!

Het Theaterschip organiseert de Talentenklas voor getalenteerde jongeren uit Deventer en omstreken die ambitieus zijn en zich verder willen ontwikkelen onder professionele begeleiding. Deze Talentenklas werken wij samen met Theatermakerij uit Enschede.

In deze Talentenklas Theater onderzoeken we een week lang waar de talenten van de jongeren liggen door ze kennis te laten maken met verschillende spel- en maakvormen.

Waar de Talentenklas normaal bestaat uit een traject van 10 lessen, doen we het ditmaal iets anders. De Talentenklas zal deze zomer bestaan uit een week lang werken op locatie met professionele makers. In deze week werk je toe naar een presentatie die te zien is op 18 juli, op de desbetreffende locatie.

Wie

De Talentenklas is opgezet voor jongeren uit Deventer en omstreken van 14 t/m 17 jaar die zich verder willen ontwikkelen als speler/maker/performer en aangesloten zijn bij een theatergroep- of vereniging.

Wanneer

De Talentenklas zomerweek zal plaatsvinden van 13 t/m 18 juli 2021.

Deze dagen zullen zich geheel afspelen op locatie in het openluchttheater in Nijverdal. Dit houdt in dat er ook in Nijverdal wordt gegeten en geslapen.

Tickets

Tickets voor de presentatie op 18 juli zijn hier te verkrijgen

Naar de agenda