Primair Onderwijs

Het Theaterschip maakt jaarlijks voorstellingen voor het primair onderwijs. Daarnaast heeft het Theaterschip de leerlijnen Klassespel en Klassedans ontwikkeld.

Klassespel en Klassedans zijn beide doorlopende leerlijnen in een digitale leeromgeving voor alle groepen van het primair onderwijs. Ze zijn ontwikkeld in het kader van Cultuureducatie met Kwaliteit. Voor Klassedans heeft het Theaterschip samengewerkt met Introdans uit Arnhem.

Voor de meeste scholen geldt dat zij een doorlopende leerlijn in de bestaande structuur van het onderwijssysteem willen kunnen implementeren. Beide leerlijnen werken dan ook met korte oefeningen die uit te voeren zijn in de klas en makkelijk zijn in te passen in het programma.

De opdrachten zijn kort en bondig beschreven en de kleurrijke en speelse uitstraling nodigt zowel leerkrachten als leerlingen uit om er mee aan de slag te gaan. De lessen zijn te bekijken op het digibord in de klas.

Meer informatie?
Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen contact op met Nienke via nienke@theaterschip.nl of bel tijdens kantoortijden naar 0570-547737.

Kreukvrij © Christein van Hoffen