Theaterschool 2021 2022 6

Theaterschool

Op de Theaterschool zet je je eerste stappen als acteur of actrice. Om deze stappen te kunnen zetten krijg je op de Theaterschool per seizoen 30 lessen, verdeeld over 3 blokken.
Elk blok krijg je les van een andere theaterdocent die werkt vanuit zijn of haar eigen specialisme.
Op de Theaterschool wordt na schooltijd wekelijks lesgegeven aan kinderen en jongeren vanaf groep 6 van het basisonderwijs tot en met jongvolwassenen t/m 23 jaar.

Naast de reguliere lessen en presentaties heb je als deelnemer ook de mogelijkheid om mee te doen aan meerdere producties en projecten van het Theaterschip. Jaarlijks kunnen deelnemers van de Theaterschool bijvoorbeeld spelen op het Dickens Festijn in Deventer.

Voor deze projecten dien je je aan te melden en in sommige gevallen auditie te doen. Je vindt ze het makkelijkste op deze site via de agenda door op de knop deelnemen+ te drukken of je kan ze lezen in onze maandelijkse nieuwsbrief van de Theaterschool, de Flessenpost.

Op woensdag en donderdag dient onze foyer als huiskamer voor deelnemers van de Theaterschool en eventueel klasgenoten of vrienden.
Op die dagen kan je in de middag en avond eerder komen of langer blijven. In onze huiskamer kan je kletsen, spelletjes doen, huiswerk maken of juist even helemaal niks.
Koffie en thee schenken wij tijdens de huiskamertijden gratis en voor een blikje frisdrank, vruchtensap of chocolademelk kan je met de pin betalen aan de bar. Je mag je eigen eten meenemen. Er is een magnetron.
Er is altijd iemand van het Theaterschip achter de bar aanwezig.

Jaarplanning 2023-2024