Poolshoogte Utopia © Christein van Hoffen

DIY

Op 12, 13 en 14 juli is het weer tijd voor Poolshoogte! Hét makersfestival in het Havenkwartier van Deventer tijdens Deventer op Stelten.

Dit jaar biedt Poolshoogte met DIY drie makerstrajecten aan jonge, ambitievolle makers binnen de disciplines (muziek)theater, dans, performance en circus/acrobatiek.
De jonge makers gaan voorafgaand aan het festival vijf dagen lang onderzoeken en doe-het-zelven op locatie in het Havenkwartier, waaruit een eigen performance ontstaat die op 12, 13 en 14 juli op Poolshoogte tijdens Deventer op Stelten wordt gepresenteerd. DIY richt zich op autodidacten, mbo-alumni en hbo-studenten aan het kunstvakonderwijs.

Kom gluren in de theateretappewagens en laat je verrassen door eigenwijze, betrokken, uitgesproken en out of the box performances!

Poolshoogte is hét makersfestival in het Havenkwartier van Deventer. Tijdens Poolshoogte krijgen jongeren met ambitie richting het (podium)kunstvakonderwijs en jonge professionals de kans om zich uit te spreken als maker. We programmeren rauw, ongepolijst en maatschappelijk geëngageerd theater, dans, circustheater en performances voor een nieuwsgierig, veelal jonger publiek. Het Theaterschip organiseert Poolshoogte in samenwerking met Deventer op Stelten.

Bekijk de aftermovie

Makers gezocht voor DIY!

Ben jij tussen de 17 en 27 jaar en autodidact, mbo-alumnus of hbo-student aan het kunstvakonderwijs? Dien je plan in bij het Theaterschip via diana@theaterschip.nl. Aanmelden kan tot maandag 13 mei, 9:00 uur. Klik hier voor meer informatie en de voorwaarden.

Lees meer
Poolshoogte Utopia © Christein van Hoffen