Talentenklas voorjaar

Ieder jaar organiseren we een traject voor getalenteerde jongeren uit Deventer en omstreken die ambitieus zijn en hun talent verder willen ontwikkelen onder professionele begeleiding.

In de Talentenklas Theater onderzoeken we waar de talenten van de jongeren liggen door ze kennis te laten maken met diverse spel- en maakvormen. Er is binnen dit traject oog voor individuele groei en de persoonlijke ontwikkeling van de leerling. Wanneer blijkt dat een leerling affiniteit heeft met een bepaalde theatervorm, dan wordt deze extra gestimuleerd in het ontwikkelen van een eigen speelstijl binnen deze vorm.

Img 2389
Face To Face (foto Viorica Cernica) 2119 Hr

voorjaar 2023

TALENTENKLAS TE GAST BIJ MUSEUM EICAS

Aankomende Talentenklas gaan we samenwerken met het pas geopende EICAS-museum in Deventer. Vanaf maart is er een expositie die helemaal in het teken staat van ‘duurzaamheid’. Aan de hand van die tentoonstelling gaan wij samen met een groep enthousiaste jongeren een theatrale performance maken en spelen.

DUS: lijkt het jou leuk om te spelen, maken en met elkaar een performance te ontwikkelen EN die uit te voeren tijdens het openingsweekend van en in dit museum? Meld je dan nu aan!
Geen ervaring met theater, maar wel zin? Ook jij bent welkom!

De eerste en laatste repetities vinden plaats in het EICAS-museum. Verder werken we aan de performance in de theaterzaal van het Theaterschip.

Leeftijd: 12+

Wanneer
Repetities: 6, 13, 20 feb, 6, 13, 20 maart (in de avond)
Speeldagen: zaterdag 25 maart en zondag 26 maart

Talentenklas Eicas Aanmelden