97a0123

Talentenklas

De Talentenklas is een traject voor getalenteerde jongeren uit Deventer en omstreken die hun theatertalent verder willen ontwikkelen onder professionele begeleiding!

In de Talentenklas Theater onderzoeken we waar de talenten van de jongeren liggen door ze kennis te laten maken met diverse spel- en maakvormen. Er is binnen dit traject oog voor individuele groei en de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemer. Als een deelnemer affiniteit heeft met een bepaalde theatervorm, dan wordt hij of zij extra gestimuleerd in het ontwikkelen van een eigen speelstijl binnen deze vorm.

De Talentenklas Theater bestaat uit een traject van verschillende lessen die worden gegeven door professionals uit het werkveld en gastdocenten van kunstvakopleidingen. Tijdens elke les is er een theaterdocent van het Theaterschip aanwezig die de continuïteit bewaakt. We sluiten af met een multidisciplinair project, waarin we een weekend lang met een andere discipline (bijvoorbeeld dans, muziek, beeldend) samen een performance maken en deze als afsluiting van het traject presenteren aan publiek.