Presentaties Talentenklas Zomerweek

Loopt van 18 juli t/m 19 juli

Theater

18 juli 2021 14:00 - 19 juli 2021 16:00 Duivecatelaan 11, 7443 PS Nijverdal

De Talentenklas staat weer op de agenda!

Het Theaterschip organiseert de Talentenklas voor getalenteerde jongeren uit Deventer en omstreken die ambitieus zijn en zich verder willen ontwikkelen onder professionele begeleiding. Deze Talentenklas werken wij samen met Theatermakerij uit Enschede.

In deze Talentenklas Theater onderzoeken we een week lang waar de talenten van de jongeren liggen door ze kennis te laten maken met verschillende spel- en maakvormen.

Waar de Talentenklas normaal bestaat uit een traject van 10 lessen, doen we het ditmaal iets anders. De Talentenklas bestaat deze zomer uit een week lang werken op locatie met professionele makers. In deze week werken we toe naar een presentatie die te zien is op 18 juli in Nijverdal!

Nijverdal

De gehele week zullen de deelnemers van de Talentenklas Zomerweek werken in Nijverdal. De repetitie en speellocatie betreft openluchttheater in Nijverdal. Eten en slapen zal gedaan worden in de Wilgenweard Nijverdal.

Presentatie 

op 18 juli zullen er twee presentatiemomenten. Om 14:00 en 15:00 is het mogelijk om te komen kijken. Bestel hiervoor wel een ticket via de groene knop. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. De presentatie zal te zien zijn in het openluchttheater in Nijverdal. Kosten voor een kaartje zijn 5,-.

adres: Duivecatelaan 11, 7443 PS Nijverdal

Naar de agenda

Datum en tijd

  • Datum: 18 jul

Locatie

Duivecatelaan 11, 7443 PS Nijverdal

Prijs en reserveren