Workshops in het onderwijs

Het Theaterschip biedt een breed programma aan van workshops en projectdagen.

De workshops geven wij op school of op onze eigen locatie in het Havenkwartier. Wij bieden workshops aan in de disciplines theater, muziek, dans en beeldend. Denk hierbij aan improvisatietheater, spoken word, hiphop, dans, camera-acteren, decor of kostuumontwerp of fotografie. Je kunt samen met ons een pakket van workshops samenstellen.

Daarnaast bieden wij ook projecten aan. In tegenstelling tot ons workshopprogramma leiden onze projecten bijna altijd tot een presentatie moment op school of in ons theater. Dat waar de leerlingen, onder leiding van een docerend maker, aan hebben gewerkt wordt getoond aan publiek. Dit publiek kunnen klasgenoten, jaargenoten of bijvoorbeeld ouders zijn, dat is aan de school.
Tijdens projectdagen werken we graag multidisciplinair. Het maakt het mogelijk om elke leerling te laten aansluiten bij een onderdeel waar zijn of haar interesse ligt. Projecten kunnen plaats vinden op één dag of verspreid over meerdere weken.

De workshops en projecten worden altijd in overleg met de school en op maat gemaakt.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen kun je contact opnemen met Nienke, nienke@theaterschip.nl of 0570-547737.

Theaterschip 1