Verhuur

Verbouwing

Vanwege een geplande verbouwing is het helaas niet mogelijk om ruimtes bij ons te huren van 1 maart 2022 t/m 1 augustus 2022.

Voor aanvragen na die tijd kunt u terecht bij rozemarijn@theaterschip.nl

Verhuur

Samen met DOK H2O beschikt het Theaterschip over twee kleinere en twee grote publieksruimtes; de theaterzaal, de studio, de foyer en het restaurant.

De ruimtes lenen zich uitstekend voor workshops, voorstellingen, (bedrijfs-) presentaties, symposia en seminars en dit alles in een industriƫle, rauwe omgeving.

Jouw bijdrage

Met het opzetten van de theaterzaal in het Havenkwartier te Deventer heeft het Theaterschip nadrukkelijk een fysiek baken willen creƫren voor cultuureducatie in de brede zin en talentontwikkeling in het bijzonder.

Door de ruimtes van het Theaterschip te huren draagt u direct bij aan de talentontwikkeling van jonge mensen. Want door de opbrengsten uit de verhuur zijn we in staat het cultuureducatie- en talentontwikkelingsprogramma te laten groeien.

Informatie

Voor meer informatie over verhuur van de theaterzaal of de studio van het Theaterschip en/of het aanvragen van een offerte kunt u contact opnemen met:

Rozemarijn Braeken
0570-547737
rozemarijn@theaterschip.nl

 

Een overzicht van alle activiteiten?

Klik hier