21-30 jaar

LET OP: TK 5 zal dit lesjaar niet plaatsvinden. Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor TK 4 (13 jaar en ouder).

In de Theaterschool zet je je eerste stappen als acteur of actrice. We bieden twee lesblokken van ieder 15 weken die afzonderlijk te volgen zijn. Elk blok krijg je les van een andere docent die werkt vanuit zijn of haar eigen specialisme.

Ben je 21 tot 30 jaar jong? Dan meld je je aan voor Theaterklas 5 en geef je aan of je blok 1 en/of 2 gaat volgen.

De eerste les wordt gezamenlijk gestart. Bij meer dan 12 deelnemers wordt de groep gesplitst in een A en B groep.

Blok 1: start met het ontwikkelen van je spelvaardigheden. Het blok wordt afgesloten met een open les, waarin je presenteert wat jullie hebben geleerd.

Blok 2: vervolg ontwikkelen en verdiepen van je spelvaardigheden. Blok 2 wordt afgesloten met een kleine productie, waarbij je als deelnemer mede maker bent, en presentatie daarvan tijdens de afsluiting van het lesseizoen.

Producties en projecten

Naast de reguliere lessen en presentaties heb je als deelnemer ook de mogelijkheid om mee te doen aan producties en projecten van het Theaterschip.

Voor deze projecten dien je je aan te melden en in sommige gevallen auditie te doen. Je vindt ze op deze site in de agenda of op de productiehuis pagina en in de nieuwsbrief van de Theaterschool, de Flessenpost.

Een voorbeeld hiervan is het Dickens Festijn in december, op dit evenement worden jaarlijks straattheateracts gespeeld.

De producties en projecten worden gerealiseerd naast de reguliere lessen van de Theaterschool. Repetities vinden vaak plaats in de weekenden, vakanties of maandagavonden.

Lestijden

Dinsdag

  • Theaterklas 5 21-30jr19:30 uur - 21:30 uur

Lesgeld

Het lesgeld voor deelnemers van 21 jaar en ouder bedraagt € 172, 45 inclusief 21 % btw per blok. De lessen duren 2 uur. Het Theaterschip is acceptant van Rechtop Deventer.

Inschrijven

Inschrijven kan door het inschrijfformulier in te vullen en ondertekend te retourneren. Elke inschrijving wordt per mail bevestigd. Aanmelden is mogelijk zolang er plek beschikbaar is in de lesgroep.

Blok 1 start vanaf 4 oktober en eindigt op 31 januari 2023. Blok 2 start vanaf 7 februari 2023 en eindigt op 11 juni 2023. Je kunt in de jaarplanning zien welke weken er lesgegeven wordt.

Je kunt tijdens het lesseizoen gedurende het 1e en 2e lesblok in de eerste 5 lessen instromen. Het lesgeld wordt naar rato van het aantal resterende lessen in rekening gebracht.

Wil je eerst kijken? Dat kan ook

Je kunt 2 proeflessen volgen, waaraan geen kosten verbonden zijn. Als je interesse hebt mail dan naar info@theaterschip.nl en we laten je weten wanneer je (proef)lessen kunt volgen. Deze lessen worden alleen gefactureerd wanneer je besluit door te gaan met het volgen van lessen.

Algemene proefles 2022-2023

Op zaterdag 24 september is er voor belangstellenden de mogelijkheid een eerste proefles te volgen op de Theaterschool Deventer. Aan deze proefles zijn geen kosten verbonden. Aanmelden voor deze proefles is verplicht en kan hier