12.07.24

Kom op 12, 13 en 14 juli naar Poolshoogte!

Op 12, 13 en 14 juli is het weer tijd voor Poolshoogte! Hét makersfestival in het Havenkwartier van Deventer tijdens Deventer op Stelten.

Tijdens Poolshoogte presenteert het Theaterschip in samenwerking met Deventer op Stelten unieke performances van jonge professionals en aanstormende podiumkunsttalenten.  Het programma van Poolshoogte is een mix van muziektheater, dans, performance en circus. Als toeschouwer hoef je niet alleen te kijken, maar word je vaak ook uitgenodigd om actief deel te nemen aan voorstellingen.  

Laat je verrassen door actueel en maatschappelijk geëngageerd werk van talentvolle jongeren, studenten van het kunstvakonderwijs, autodidacten en jonge podiumkunstprofessionals. Hun werk is muzikaal, soms experimenteel en vaak humoristisch. Het zijn ontmoetingen tussen stijlen en disciplines, tussen freerunners en dansers, tussen mimespelers en muzikanten. Het programma bevat meer dan 60 optredens van 13 verschillende voorstellingen. Wie slim plant, kan zich de hele dag vermaken in het Havenkwartier.

Deel dit bericht op Bekijk het programma