25.06.23

Theaterschip

‘Soms kon ze vanuit Yr de realiteit zien, zo duidelijk alsof de beide werelden slechts werden gescheiden door een gazen gordijn’ (Ik heb je nooit een rozentuin beloofd, Hannah Green)

HAZE is een korte dansfilm over leven in een fantasie, magie, verlossing en vechten om grip op de werkelijkheid te krijgen. Escapisme, het draaglijk maken van de dagelijkse zorgen, iedereen doet het op een eigen manier. In HAZE duiken we weg in een wereld waar je alles kan zijn, voelen en doen. Maar hoelang kan je blijven wegdromen, zonder gevangen komen te zitten?

Stap de installatie binnen, zet een VR/3D bril op en laat u meenemen door de beelden en de live muziek die u begeleidt. Heeft u geen smartphone? Laat dit van te voren even weten

Maite is een jonge dansmaker. Ze werkt graag interdisciplinair en zoekt naar manieren om beelden tot leven te wekken, om het publiek mee op reis te nemen door gedachtestromen en gevoelens. Ze werkt graag vanuit onderwerpen als sterrenkunde, het menselijk brein en psychologie. Door veel vanuit improvisatie te werken, ontstaat er een menselijke laag in het werk.

Concept en productie: Maite Levy

Choreografie: Maite Levy i.s.m. Daria Titova

Dans: Eloy Cojal & Maite Levy

(Movement) Director: Finn van Drenth

Camera en Edit: Quinten Pos

Muziek: Paul Grieshammer en Rosa Berman

Kostuum: Eva Julia Mogendorf

Coaching:  Marjan Barlage

 97a1461

Deel dit bericht op

 97a1468