MIST

Loopt van 4 februari t/m 8 februari

Schoolvoorstelling PO

De voorstelling

MIST, een muzikale voorstelling, vertelt het reisverhaal van Peer. In de beeldende voorstelling zal gebruik worden gemaakt van video mapping waardoor het publiek niet alleen in woord maar ook in beeld meegenomen wordt op de reis die Peer gaat maken. Ze gaat op zoek naar huis, haar thuis…. alleen hoe komt zij daar?

Het verhaal

Het is half zes in de ochtend. Het wordt langzaam licht. De wereld is bedekt met een sluier. Door de vette donzige mist kun je niet verder kijken dan je neus lang is. Door de mist lijk je voor de ander niet meer dan een schim van jezelf. Totdat de zon fel genoeg schijnt en alles als vanzelf oplost.

Peer was al vroeg wakker in het voor haar vreemde bed toen zij door het raam de mist langzaam zag verdwijnen. Ze liep naar het raam. Waar zou de mist naartoe gaan? Naar boven of verdwijnt het in de aarde? Zou het ergens verderop, in een ander land, misschien wel haar land, weer neerdalen? Zou zij zelf ook oplossen als zij er middenin zou gaan staan en de zon zou gaan schijnen? En zou zij zo weer thuis kunnen komen? Ze kon niet meer in slaap vallen toen ze weer in bed lag.

Peer besloot de volgende dag haar wekker heel vroeg te zetten zodat ze op tijd zou zijn…

Regie: Erik-Jan Post

Script: Ischa den Blanken

Muziek: Joost Visser

Video mapping: Björn Nienhuys

Choreografie:  Elena Iachininoto

Spel: 7 toptalenten uit Overijssel & Gelderland in samenwerking met onder andere MBO Artiest Rijn IJssel en Deltion.

Educatie

Voorafgaand aan de voorstelling MIST kunnen wij op uw school een voorbereidingsles van 30 minuten verzorgen. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Doelgroep

De voorstelling is geschikt voor kinderen uit de groepen 4, 5 en 6 van het primair onderwijs.

Speellocatie

De voorstelling wordt gespeeld in het theater van het Huis voor de Amateurkunst (Scheepvaartstraat 9, 7411 MB Deventer)

Kosten

De kosten zijn € 3,00 per leerling. We gaan ervan uit dat er per klas altijd 2 begeleiders aanwezig zijn.

Speelperiode

De voorstelling speelt van 4 tot en met 8 februari

De voorstelling wordt twee keer per dag gespeeld. Om 10:30 uur en om 13:00 uur (De voorstelling en een nagesprek duren samen 60 minuten)

Per voorstelling kunnen maximaal 100 bezoekers in de theaterzaal plaatsnemen. U dient zelf voor voldoende begeleiding en vervoer naar het Huis voor de Amateurkunst te zorgen. We gaan ervan uit dat er per klas altijd 2 begeleiders aanwezig zijn.

Boek nu

Meld uw school aan via www.kunstcircuit.nl/onderwijs/cultureel-aanbod/  (klik op Aanbod Cultuur & School en selecteer de optie voorstellingen  in de linkerkolom) of mail naar nancy.wielens@kunstcircuit.nl

 

 

Naar de agenda

Schrijf je in & doe mee

Naam

Leeftijd

Telefoonnummer

E-mailadres

Organisatie

Bijzonderheden

Dieet / Allergieën

Eventuele Opmerkingen

[recaptcha]

Sign up & participate

Name

Age

Telephone number

Email address

Organisation

Particularities

Diet / Allergies

Comments

[recaptcha]