Pieten- voorstelling (4+)

Dit jaar maakt het Theaterschip voor de achttiende keer een spectaculaire en spannende Pietenvoorstelling rondom 5 december voor basisschoolleerlingen uit groep 1, 2, 3 en 4. De voorstelling duurt ongeveer 30 minuten en wordt daarna afgesloten met een Pietendisco op het podium van 10 minuten.

Over de voorstelling
In november begint het altijd alweer flink te kriebelen, want Sinterklaas is in aantocht! Op 5 december zet de Sint voet aan wal in Deventer, maar de Pieten zijn natuurlijk al eerder in de stad om kinderen blij te maken met cadeautjes of lekkere pepernoten in de schoen. Ook dit jaar komen de Pieten weer langs bij het Theaterschip! Maar dat gaat niet altijd van een leien dakje. Wat voor spannends zal er dit jaar weer gebeuren…

Pietenvoorstelling
Pietenvoorstelling 2022 V2

De Pietenvoorstelling wordt in een week gemaakt en wordt een week gespeeld in de theaterzaal van het Theaterschip door studenten van Deltion College in Zwolle. De regie wordt verzorgd door een jonge professional van het Theaterschip.

Meer informatie?
Neem voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen contact op met Sandra via verkoop@theaterschip.nl of bel tijdens kantoortijden naar 0570-547737.