De Werf

HET KANSRIJK

Lekker valsspelen

Familievoorstelling (6+)

Welkom in HET KANSRIJK, het land waar je kunt winnen! Waar iedereen succesvol kan zijn. Waar iedereen kan bereiken wat hij wil!

In HET KANSRIJK word je meegenomen in een waanzinnige ervaring. Onder leiding van jouw eigen groepsleider kom je oog in oog te staan met jouw rivalen. De wedstijdleiding bepaalt de regels, maar jij maakt het verschil, want inzet en doorzettingsvermogen lonen.

HET KANSRIJK is een familievoorstelling over kansenongelijkheid. Maakt het uit waar je wieg staat en wat zijn de consequenties daarvan? Hoe maakbaar is het leven? Is het zo dat arbeid loont? In deze buitenvoorstelling wordt een groot spel gespeeld. De winnaars winnen een mooie prijs….dus laten we spelen!

Een kleurrijke en humoristische voorstelling. Het publiek mag meespelen in een spel waarin ook daadwerkelijk wat te winnen valt. In deze blauwe, fuchsiaroze en zilveren wereld speel je samen met jouw eigen groep onder leiding van inspirerende, grappige, lieve en ietwat bizarre groepsleider. Of je nu schoonheid, rijkdom of kracht hebt….je kunt altijd knikkers winnen! En ach, dat er af en toe vals wordt gespeeld….dat zien we door de vingers. HET KANSRIJK is een humoristische en bovenal ook muzikale voorstelling. Het publiek wordt meegenomen en ontroerd. Jong en oud zal door nieuwsgierigheid gedreven HET KANSRIJK in willen en een mooie ervaring rijker en met een lach op het gezicht HET KANSRIJK weer verlaten. Opdat de beste winnen mag…

In de zomer van 2022 heeft HET KANSRIJK 28 keer gespeeld op festivals en voor basisscholen. De voorstelling is inmiddels niet meer af te nemen.

20220814 Het Kansrijk 126
 97a1879

Credits

concept & spel
Maite Levy / Nikki Terberg / Maxime Schräder / Rosa Berman / Merel Rutgers / Emma Janssen / Albert Klein Kranenburg / Nard Verdonschot

muziek
Leon Giethoorn
Sander Beens
Victor Alegria

concept & regie
Maartje Keizer (Theater Gajes)

assistent regie
Nard Verdonschot

decor
Bas Verduijn

kostuums
Reindert Kruse, Bert Feddema & vrijwilligers van Bert en Reindert

muziekcoach
Sebastiaan Flier

techniek
Valentijn van der Mieden / Antonello Taranto / Johan de Koeijer

grafisch vormgeving
Studio Wonder

film
Johan de Rooij

productieassistent
Yaël Korse