Werkplaats Eigen performance

In blok 4 ligt de focus op de verdieping van je spel en makerschap: je maakt een eigen performance die je gaat spelen voor publiek. Na de deels theoretische trainingen ga je je bevindingen toepassen in een onderzoek op de vloer dat leidt naar een performance. Jouw performance laat zien waarin jij uitblinkt als acteur of theatermaker. Tijdens dit blok word je continu begeleid door ons professionele team en door externe docenten, die je op basis van het onderwerp van je performance extra kan inzetten. Blok 4 ziet er ongeveer als volgt uit:

Week 1 en 2
In week 1 en 2 verdiep je je in spel en makerschap. Je ontdekt je fascinaties en de expertise waarin je je wil verdiepen. Er is ruimte voor (theoretisch) onderzoek onder begeleiding en je volgt diverse (gast)lessen en masterclasses in de trainingsweken.

Week 3 en 4
In week 3 en 4 volg je trainingen en werk je je performance uit met het materiaal wat je in jouw onderzoek hebt verzameld. Dit mag je alleen doen, maar ook in groepsverband. In week 4 toon je jouw performance intern.

Week 5 en 6
Week 5 en 6 staan in het teken van vervolgonderzoek en verdieping binnen jouw gemaakte werk.

Week 7 en 8
In week 7 en 8 werk je jouw performance uit en werk je toe naar een presentatie voor publiek. Tot slot sluiten we de Werkplaats af en houden we een evaluatie.

080723 Poolshoogte Lr 103