Werkplaats Eigen performance

In dit blok ligt de focus op de verdieping van je spel en makerschap: in dit blok maak je een eigen performance die zal spelen voor publiek. De trainingen zijn deels theoretisch, waarna je je bevindingen toe gaat passen in een onderzoek op de vloer dat leidt naar een performance. De performance laat zien waarin jij wilt excelleren als acteur en/of theatermaker. Je zal te allen tijde begeleid worden door ons professionele team en externe docenten, welke op basis van het onderwerp van je performance additioneel ingezet kunnen worden. Hieronder even kort samengevat hoe het vierde blok er ongeveer uit zal zien.

Week 1 en 2:

Verdieping in spel en makerschap. Het uiteenzetten van je fascinaties en de expertise waarin je je wil verdiepen. Ruimte voor (theoretisch) onderzoek onder begeleiding. Diverse (gast)lessen en masterclasses in de trainingsweken.

Week 3 en 4:

Training en uitwerken performance, met het materiaal wat in het onderzoek vergaard is. Dit kan in groepsverband of solo, naar eigen invulling van de deelnemers. Intern toonmoment van de performance.

Week 5 en 6:

Vervolgonderzoek en verdieping binnen het gemaakte werk.

Week 7 en 8:

Uitwerken performance en toewerken naar een presentatie van de performance voor (extern) publiek.
Afsluiting en evaluatie.

Werkplaats 23 03 2022 20