21-30 jaar

In de Theaterschool zet je je eerste stappen als acteur of actrice. We bieden twee lesblokken van ieder 15 weken die afzonderlijk te volgen zijn. Elk blok krijg je les van een andere docent die werkt vanuit zijn of haar eigen specialisme. Het team van docenten bestaat momenteel uit 6 freelancers. Twee van hen zijn zelf ooit als leerling begonnen op de Theaterschool en als afgestudeerd Docent Drama aan ArtEZ weer teruggekeerd.

Het blok start met het ontwikkelen van je spelvaardigheden en wordt afgesloten met een kleine productie en presentatie waarin je laat zien wat jullie in de lessen hebben geleerd.

Producties en projecten

Naast de reguliere lessen en presentaties heb je als leerling ook de mogelijkheid om mee te doen aan producties en projecten van het Theaterschip.

Voor deze projecten dien je je aan te melden en in sommige gevallen auditie te doen. Je vindt ze op deze site in de agenda of op de productiehuis pagina en in de nieuwsbrief van de theaterschool, de Flessenpost.

Een voorbeeld hiervan is het Dickens Festijn in december, met dit evenement wordt jaarlijks de stap naar buiten gemaakt.

De projecten worden gerealiseerd naast de reguliere lessen van de theaterschool. Repetities vinden veelal plaats in de weekenden, vakanties of maandagavond.

Lestijden

Dinsdag

  • Theaterklas 5 groep A en B 21-30jr19:30 uur - 21:30 uur

Lesgeld

Het lesgeld voor leerlingen van 21 jaar en ouder bedraagt € 163,35, inclusief 21 % btw per blok. De lessen duren 2 uur. Het Theaterschip is acceptant van Rechtop Deventer.

Inschrijven

Inschrijven kan door het inschrijfformulier in te vullen en ondertekend te retourneren. Elke inschrijving wordt per mail bevestigd. Aanmelden is mogelijk zolang er plek beschikbaar is in de lesgroep, dus vol=vol.

Het eerste blok start 5 oktober en loopt door tot en met 1 februari. Het tweede blok start 8 februari en loopt door tot medio juni 2022. Je kunt in de jaarplanning zien wanneer er lesgegeven wordt.

Je kunt tijdens het seizoen gedurende het 1e en 2e lesblok instromen. Het lesgeld wordt naar rato van het aantal resterende lessen in rekening gebracht.

Wil je eerst kijken dan kan dat ook

Je kunt 2 proeflessen volgen. We plaatsen je in een geschikte groep waar je, als je blijft, je lessen kunt blijven volgen. Als je interesse hebt mail dan naar info@theaterschip.nl en we laten je weten wanneer je (proef)lessen kunt volgen. Deze lessen worden alleen gefactureerd wanneer je besluit door te gaan met het volgen van lessen.

Algemene proefles 2021-2022

Op zaterdag 25 september is er voor belangstellenden in de leeftijd van 9 tot 30 jaar de mogelijkheid een eerste proefles te volgen op de Theaterschool Deventer. Aan deze proefles zijn geen kosten verbonden. Aanmelden voor deze proefles is verplicht en kan hier