Cultuur en MBO Onderwijs

Het Theaterschip biedt een breed programma aan van workshops en projectdagen.

Een programma waarbij zowel de intrinsieke als excentrieke waarde aan bod komt. Oftewel cultuur als doel of cultuur als middel.
Workshops als stagecombat of zwaardvechten worden vaak ingezet op groepsdynamiek en teambuilding.
Of een training presentatie geven.

Hieronder vindt u een greep uit ons brede aanbod. Dit aanbod dient als voorbeeld voor onze diversiteit. Uw vraag zal altijd leidend zijn voor ons.
Cultuureducatie programma’s van┬áhet Theaterschip kunnen betaald worden met de cultuurkaart.

Workshops & Projectdagen

Het Theaterschip biedt een breed scala aan workshops. De workshops kunnen wij geven op de school of op locatie in het Havenkwartier. Wij bieden workshops aan in de disciplines theater, muziek, dans en beeldend. Denk hierbij aan improvisatietheater, rap, hiphop of fotografie. Je kunt samen met ons een pakket van workshops samenstellen.

Naast workshopdagen, bieden wij ook meerdaagse projectdagen aan. Tijdens dit project gaan onze docenten de verdieping in met de leerlingen. Ook is het mogelijk om in dit traject te werken naar een presentatiemoment. Tijdens projectdagen werken we multidisciplinair.

Voor ons totale cultuuraanbod kunt u klikken op de flyer cultuuraanbod 2020/2021 MBO.

Voorstellingen

Het Theaterschip maakt geregeld voorstellingen die geschikt zijn voor het MBO. Momenteel kunt u de volgende voorstelling boeken:

De muziektheaterproductie ‘Bokser‘. De derde voorstelling die wordt gemaakt in samenwerking met KASKO uit Zwolle.

Een overzicht van onze lopende voorstellingen en projecten vindt u hier.

Meer informatie

Voor meer informatie of een concrete vraag over hoe wij uw vraag kunnen matchen met ons brede aanbod mailt u naar info@theaterschip.nl of bel tijdens kantoortijden naar 0570-547737.

Benieuwd naar ons programma?

Agenda