Theaterschool presentaties

Theater

19 december 2020 13:00 - 23:45 Theaterschip

Op zaterdag 19 december sluiten we het eerste lesblok van de Theaterschool af met presentaties van alle groepen. Omdat Dickens dit jaar niet doorgaat en het Theaterschip 15 jaar bestaat pakken we het net iets groter aan dan andere jaren en is de Theaterzaal die dag voor de Theaterklassen!

Komende weken werken alle lesgroep aan de presentaties. Iedereen presenteert 2x, er is zeer beperkte plek voor bezoekers en daarom is de presentatie ook vanuit huis via een livestream te zien! Allemaal gratis uiteraard.

Tickets

Zoals gezegd speelt iedere groep 2 keer. Bij 1 van die presentaties kan 1 bezoeker per leerling komen, bij de andere presentatie 2 bezoekers uit hetzelfde huishouden per leerling. Dit heeft te maken met de corona maatregelen en het aantal beschikbare zitplekken op onze tribune, uitzonderingen zijn daarom niet mogelijk.

Leerlingen ontvangen 2 weken voor de presentaties de tickets voor bezoekers

Livestream

Iedere 2e voorstelling van de Theaterklassen is via een livestream op YouTube te zien, een link naar de livestream versturen we in de week van de presentaties via de mail naar alle Theaterschippers.

Programma

Alle informatie voor onze leerlingen en een programma is verstuurd via de mail en hier terug te lezen.

Naar de agenda

Datum en tijd

  • Datum: 19 dec

Locatie

Theaterschip

Gratis, tickets worden uitgedeeld in de les