Talentenklas Zomerweek 2022

Loopt van 19 juli t/m 24 juli

cross-over

Info

Helaas is de Talentklas Zomerweek voor Theaterschip leerlingen vol. Aanmelden is alleen nog mogelijk voor DanZo deelnemers.

De Talentenklas Zomerweek komt er weer aan!

Het Theaterschip organiseert de Talentenklas voor getalenteerde jongeren uit Deventer en omstreken die ambitieus zijn en zich verder willen ontwikkelen!

Waar de Talentenklas normaal bestaat uit een traject van 10 lessen, doen we dit tijdens de Zomerweek net een beetje anders. Deze Talentenklas zullen we een week lang werken op locatie met professionele makers. In deze week werk je toe naar een presentatie die te zien is op 24 juli.

Net als vorig jaar zullen wij werken en overnachten in Nijverdal! Midden in het bos vind je daar het openluchttheater van Nijverdal. Hier zullen wij een week lang repeteren en de voorstelling spelen. Overnachten zullen wij doen bij de Wilgenweard.

Wie

De Talentenklas is opgezet voor jongeren uit Deventer en omstreken van 14 t/m 17 jaar die zich verder willen ontwikkelen als speler/maker/performer en aangesloten zijn bij een theatergroep- of vereniging.

kosten

Kosten voor deelname aan de Talentenklas Zomerweek bedragen 100,- p.p.

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk vanaf 12 maart.

We selecteren op volgorde van aanmelding. Dus wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Er is ruimte voor 12 deelnemers

Naar de agenda