Talentenklas & EICAS

Loopt van 6 februari t/m 27 maart

Theater

Talentenklas Theater

We organiseren een traject voor getalenteerde jongeren uit Deventer en omstreken die ambitieus zijn en hun talent verder willen ontwikkelen onder professionele begeleiding.

In de Talentenklas Theater onderzoeken we waar de talenten van de jongeren liggen door ze kennis te laten maken met diverse spel- en maakvormen. Er is binnen dit traject oog voor individuele groei en de persoonlijke ontwikkeling van de leerling.

Aankomende Talentenklas gaan we samenwerken met het pas geopende EICAS-museum in Deventer. Vanaf maart is er een expositie die helemaal in het teken staat van ‘duurzaamheid’. Aan de hand van die tentoonstelling gaan wij samen met een groep enthousiaste jongeren een theatrale performance maken en spelen.
DUS: lijkt het jou leuk om te spelen, maken en met elkaar een performance te ontwikkelen EN die uit te voeren tijdens het openingsweekend van en in dit museum? Meld je dan nu aan!
Geen ervaring met theater, maar wel zin? Ook jij bent welkom!

De eerste en laatste repetities vinden plaats in het EICAS-museum. Verder werken we aan de performance in de theaterzaal van het Theaterschip.

Voorwaarden en informatie

Voor wie

De Talentenklas Theater is deze editie voor jongeren uit Deventer en omstreken van 12 t/m 23 jaar die zich verder willen ontwikkelen als speler/maker/performer en spelervaring hebben of misschien nog geen ervaring, maar wel interesse hebben.

Wanneer

Repetities: 6, 13, 20 feb, 6, 13, 20 maart (van 18.30 u tot 21.30 u)
Speeldagen: zaterdag 25 maart en zondag 26 maart

Kosten

Voor het traject van de Talentenklas Theater wordt een eigen bijdrage van € 50,00 gevraagd. Hiervoor ontvangen de deelnemers een factuur.

Inschrijven

Inschrijven voor de Talentenklas kan via de de knop!

Vervolgens vragen we je om in een korte motivatiebrief aan te geven waarom je wilt deelnemen. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, wij maken een selectie op basis van deze brief.

Op het moment van aanmelden ga je akkoord met de Algemene voorwaarden van het Theaterschip.

Naar de agenda