Proeflessen Theaterschool

Theater

Proeflessen

Helaas is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor de proefles voor groep 6, 7 en 8.

Op zaterdag 25 september is er voor belangstellenden in de leeftijd van 9 tot 30 jaar de mogelijkheid een eerste proefles te volgen op de Theaterschool Deventer. Aan deze proefles zijn geen kosten verbonden. Aanmelden voor deze proefles is verplicht en kan via de groene knop op deze pagina.

Voor leerlingen in de leeftijd van het primair onderwijs, groep 6 t/m 8, is deze les van 14.00 uur tot 15.30 uur.

Voor leerlingen vanaf eerste klas voortgezet onderwijs tot 30 jaar is de proefles van 16.00 uur tot 18.00 uur.

De lessen vinden plaats in de theaterzaal van het Theaterschip. Je vindt ons aan de Scheepvaartstraat 9 in Deventer. De ingang van het pand is aan de kade.

Bij serieuze belangstelling om deel te gaan nemen aan de Theaterschool kan er in de week van 4 oktober een tweede proefles gevolgd worden in de lesgroep. Daarvoor dient een volledig ingevuld en ondertekend inschrijfformulier in ons bezit te zijn voor aanvang van deze les. Deze vind je op theaterschip.nl/theaterschool.

Na de tweede proefles besluit de leerling of hij/zij het seizoen gaat deelnemen. Dan is er een betalingsverplichting voor het hele seizoen, inclusief de tweede proefles, en wordt de inschrijving definitief. Als de leerling afziet van deelname zijn er geen kosten verbonden aan deze tweede proefles en wordt het inschrijfformulier verwijderd.

Naar de agenda