Proeflessen Theaterschool seizoen 2019-2020

Theater

Proeflessen Theaterschool seizoen 2019-2020

Op zaterdag 21 september is er voor belangstellenden in de leeftijd van 8/9 tot 25 jaar de mogelijkheid een eerste proefles te volgen op de Theaterschool Deventer. Opgave is niet nodig. Aan deze proefles zijn geen kosten verbonden.

Voor leerlingen in de leeftijd van het primair onderwijs, groep 5 t/m 8, is deze les van 14.00 uur tot 15.30 uur.

Voor leerlingen vanaf eerste klas voortgezet onderwijs tot 25 jaar is de proefles van 16.00 uur tot 18.00 uur.

De lessen vinden plaats in het Huis voor de Amateurkunst. Je vindt ons aan de Scheepvaartstraat 9 in Deventer. De ingang van het pand is aan de kade.

Bij serieuze belangstelling om deel te gaan nemen aan de Theaterschool kan er in de eerste week van oktober een tweede proefles gevolgd worden in de lesgroep waarin de leerling geplaatst wordt. Daarvoor dient een volledig ingevuld en ondertekend inschrijfformulier in ons bezit te zijn voor aanvang van deze les. Deze vind je op theaterschip.nl

Na de tweede proefles besluit de leerling of hij/zij het seizoen gaat deelnemen. Dan is er een betalingsverplichting voor het hele seizoen, inclusief de tweede proefles, en wordt de inschrijving definitief. Als de leerling afziet van deelname zijn er geen kosten verbonden aan deze tweede proefles en wordt het inschrijfformulier verwijderd.

Voor studenten HBO die niet op zaterdag 21 september kunnen geldt dat de eerste 2 lessen van het seizoen gelden als proeflessen. Een volledig ingevuld en ondertekend inschrijfformulier dient in ons bezit te zijn voor aanvang van de eerste les.

Naar de agenda