PPPressure – Jonge Kunst

Loopt van 3 augustus t/m 17 oktober

cross-over

PPPressure - Jonge Kunst

Jonge Kunst is een internationaal project waarbij het woord uitwisseling centraal staat en waar we zullen werken vanuit de discipline dans en bewegingstheater. Dit project biedt de mogelijkheid om in contact te komen met enthousiaste spelers en makers uit Berlijn.

CORONA PROOF

Natuurlijk zal ook dit project zich moeten aanpassen aan deze tijd. In het oorspronkelijke plan zouden onze Berlijnse partners in augustus vanuit Berlijn richting Deventer komen om hier een week lang te repeteren en de stad verkennen. Dat kan helaas niet. Maar de repetities en het verkennend van de stad zullen op een virtuele manier plaats vinden, door o.a. het opsturen van registraties van de repetities maar ook d.m.v. live streaming waarbij we met de hele groep “bij elkaar kunnen komen” om te reflecteren en te discussiëren over het thema en het gemaakte materiaal. Een tweede gezamenlijke moment zou in oktober zijn in Berlijn. Op dit moment kunnen wij nog niet beloven dat het ons gaat lukken om dan in Berlijn te repeteren, maar wij zullen jullie daar tijdig over berichten.

Thema

PPPressure is de titel van de voorstelling.
Thema’s als druk, stress en burn-out staan centraal in het maakproces van deze voorstelling.
We leven in een ontzettend welvarend land, waar de jeugd ontzettend veel kan bereiken. Waardoor ervaren jongeren zoveel prestatiedruk? Waarom is vrijheid soms juist een belemmering? En hoe voel jij deze druk in jouw lichaam? Dit zijn een deel van de vragen waaruit wij zullen gaan werken.

Speeltijden

Op 16 en 17 oktober speelt PPPressure in Deventer

tijden voor de voorstelling zijn als volgt:

16 oktober: 15.30, 17.00, 19.30

17 oktober: 15.30, 17.00, 19.30

Tickets te verkrijgen via de link.

LET OP: er zijn, vanwege corona, maar een beperkt aantal plekken voor de voorstelling.

Naar de agenda