On Fleek! – voorstelling-2017

Theater

11 juni 2017 16:00 - 17:30 Huis voor de Amateurkunst

Op dit moment zijn er 9.388.655 berichten op Instagram met #filter en elke seconde komen er honderden bij. We ontkomen er niet meer aan. Filters op Insta, Snapchat of Facebook, we gebruiken ze graag. Voortdurend doen we ons best om zo goed mogelijk voor de dag te komen, ook los van de sociale media. Wie wil er nou niet On Fleek zijn?! Maar waarom willen we dat zo graag en voor wie?

En dat terwijl we ook allemaal weten hoeveel moeite dat eigenlijk kost:
#needezefilterisooknietgoed
#oneeopdezefotohebikechteenvetteonderkin
#omygodmijnvoorhoofdisechthuge
#iklijkweleenmongool
#jamaarjijstaateraltijdgoedop

On Fleek gaat over de behoefte van het voortdurend maar proberen het beste van jezelf te laten zien. Hoe zou de wereld er eigenlijk uit zien als iedereen elke seconde van de dag On Fleek zou zijn… En wat gebeurt er dan als je je een keer laat gaan of wanneer er ineens ergens een gĂȘnant filmpje van je opduikt?

On Fleek wordt een multidisciplinaire en energieke voorstelling waarin de ervaringen en verhalen van de spelers centraal staan. Het is een project van het Theaterschip en Kasper Scholten (ID Theatre Company).

Tickets

De reservering is definitief op het moment dat de betaling is voldaan, u ontvang dan een mail met een link naar de tickets. Na reservering geen restitutie mogelijk. Kaarten aan de deur (indien beschikbaar) kunnen alleen contant betaald worden.

Na afloop napraten of een drankje doen? Fooddock organiseert 11 juni het Deventer Speciaalbier Festival, toegang is gratis

Naar de agenda

Datum en tijd

  • Datum: 11 jun
  • Open: 15.30 uur
  • Start: 16.00 uur
  •  

Locatie

Huis voor de Amateurkunst

Prijs en reserveren