On Fleek tijdens Brechtfestival

Theater

9 december 2017 14:00 - 15:00 Etty Hillesum Centrum

On Fleek was afgelopen juni al te zien bij het Theaterschip, op 9 december is de voorstelling op nieuw te zien tijdens het Brechtfestival Deventer in het Etty Hillesum Centrum. Speelsters zijn leerlingen van de theaterschool, zij hebben de voorstelling samen met Kasper Scholten gemaakt.

On Fleek

Op dit moment zijn er 11.428.875 berichten op Instagram met #filter en elke seconde komen er honderden bij. We ontkomen er niet meer aan. Filters op Insta, Snapchat of Facebook, we gebruiken ze graag.

Voortdurend doen we ons best om zo goed mogelijk voor de dag te komen, ook los van de sociale media. Wie wil er nou niet On Fleek zijn?! Maar waarom willen we dat zo graag en voor wie? En dat terwijl we ook allemaal weten hoeveel moeite dat eigenlijk kost:

#needezefilterisooknietgoed
#oneeopdezefotohebikechteenvetteonderkin
#omygodmijnvoorhoofdisechthuge
#iklijkweleenmongool
#jamaarjijstaateraltijdgoedop

On Fleek gaat over de behoefte van het voortdurend maar proberen het beste van jezelf te laten zien. Hoe zou de wereld er eigenlijk uit zien als iedereen elke seconde van de dag On Fleek zou zijn…

En wat gebeurt er dan als je je een keer laat gaan of wanneer er ineens ergens een gênant filmpje van je opduikt?

Brechtfestival

 

Het Brechtfestival Deventer is een 4-daagse manifestatie van de vrijdenkers en dwarsdenkers in de podiumkunsten en in de literatuur. Het verbindt de podiumkunsten aan de hot items van 2017: klimaatverandering, gender-emancipatie, racisme, het koloniale verleden, oorlogsvluchtelingen en -vooral- migratie. De wereldbevolking is op drift geraakt. De Internationale Dag van de Rechten van de Mens (10 december) is een onderdeel van de 4 dagen.

Naar de agenda

Datum en tijd

  • Datum: 9 dec
  • Open:
  • Start: 14.00
  •  

Locatie

Etty Hillesum Centrum

Prijs en reserveren

Ticket € 9,- Ticket Reserveren