Kunstbaken Festival 2020

Loopt van 5 juni t/m 7 juni

Festival

Kunstbaken 2020

Beste festivalgangers,

Wij hebben helaas moeten besluiten om Kunstbaken Festival wat gepland staat op 5 tot en met 7 juni te annuleren. Wij zijn op basis van de volgende redenen tot deze conclusie gekomen:

1. Op dit moment zijn alle evenementen afgelast tot 1 juni. Het is nu nog volledig onzeker of deze termijn een harde einddatum is of wellicht nog wordt verlengd. Kunstbaken komt daarmee direct in de gevarenzone.
2. Het programma wordt opgebouwd uit producties met en voor jongeren. Veel van deze producties zijn momenteel nog niet afgerond en zullen de komende periode ook niet in première kunnen gaan.
3. Voor de 4 mbo-scholen die deel zouden nemen aan het mbo-podium en voor de groepen, middelbare scholen en theater- en dansscholen die een prestatie zouden verzorgen op Kunstbaken geldt hetzelfde. Om bovenstaande redenen hebben wij besloten dat Kunstbaken op 5/6/7 juni niet plaats gaat vinden.

De komende weken gaan wij kijken of we Kunstbaken kunnen gaan verschuiven en in welke vorm dat kan.

Hou onze website in de gaten voor eventuele updates.
Voor nu veel gezondheid gewenst voor iedereen.

 

 

 

Kunstbaken is een tweejaarlijks jongerentheaterfestival. Het festival richt zich op jongeren die zich bezighouden met theater en dans beoefenen in hun vrije tijd. Op 5,6 en 7 juni 2020 vindt de tweede editie plaats bij het Theaterschip in Deventer. Middels deze brief nodigen wij je van harte uit om deel te nemen aan het Kunstbaken 2020 programma.

Het is een festival waar nieuwe verbindingen tot stand komen tussen jonge cultuurmakers. Gericht op verbindingen en ontmoetingen tussen makers, tussen jongeren en tussen disciplines. Door deze verbindingen en ontmoetingen willen we de optimale omstandigheden realiseren waarin ze kunnen leren, kennis vergroten en daarmee hun culturele competenties ontwikkelen.

Naar de agenda