(geannuleerd) Kunstbaken Festival Koud Kunstje 2022

Loopt van 28 januari t/m 30 januari

Festival

Kunstbaken Koud Kunstje

Kunstbaken Koud Kunstje vindt plaats van 28 januari t/m 30 januari 2022

Kunstbaken is een talentenfestival wat podiumkunsten, masterclasses en ontmoetingen, kennisdeling en uitwisseling voor en door jonge mensen (amateurs) programmeert. Kunstbaken Koud Kunstje heeft een bovenregionaal karakter en richt zich deze editie op jonge cultuurmakers uit Nederland.

In maart 2020 hebben we moeten besluiten de laatste Kunstbakeneditie van juni 2020 uit te stellen in verband met Covid-19. Nadat ook de uitgestelde 1-daagse variant van 30 januari 2021 is geannuleerd zetten we nu in op een 3-daags festival: Kunstbaken Koud Kunstje op 28,29 en 30 januari 2022!

Programma

Het programma van Kunstbaken Koud Kunstje bestaat uit presentaties van de deelnemende theaterscholen, enkele producties, nagesprekken en workshops.

Presentatie

Iedere deelnemende groep krijgt de mogelijkheid om een korte presentatie van maximaal 15 minuten te tonen.

Nagesprekken

De presentaties zullen in blokjes geprogrammeerd worden zodat we na 2 of 3 presentaties een kort nagesprek kunnen voeren.

Workshop

We zullen verschillende workshops programmeren tijdens Koud Kunstje, het kan zijn dat deze door docenten van de deelnemende groepen worden gegeven of door makers van de productie voorstelling.

Voorstellingen

We programmeren ook nog enkele voorstellingen van productiehuizen tijdens Koud Kunstje.

Besloten

Vanwege de huidige maatregelen ziet het er nu naar uit dat Kunstbaken Koud Kunstje niet beschikbaar zal zijn voor publiek van buitenaf.

Naar de agenda