ID

cross-over

17 maart 2018 19:45 - 21:00 Huis voor de Amateurkunst

ID is een  multidisciplinaire voorstelling van ID Theatre Company over de kracht en de zwakte van het verschuilen achter een identiteit. Met persoonlijke verhalen, performances en hedendaagse dans die elkaar in rap tempo afwisselen.

ID, identiteit, identificeren? Wat is identiteit eigenlijk? Je paspoort? Je achtergrond? Hoe andere mensen naar je kijken? We kennen allemaal het woord maar weten niet echt wat het betekent, terwijl we er voortdurend op afgerekend worden. Of we ergens mogen wonen, als terrorist gezien worden, als boer, als kakker, als populair, als buitenbeentje, etcetera. Kortom dit woord waarvan we de betekenis niet goed kennen bepaalt wel hoe we in het leven staan.

In de voorstelling ID krijgen 6 jonge mensen de kans om een nieuwe identiteit voor zichzelf te creëren, maar daarvoor moeten ze eerst uitzoeken wat hun identiteit nu is. Ze worden begeleid door een onzichtbare spelleider, die de groep uitdaagt om hun angsten, geheimen en gedachten over elkaar prijs te geven. Samen proberen ze uit te vinden wat hun eigen identiteit is en of de oordelen die ze hebben over elkaar en zichzelf eigenlijk wel kloppen? Hoever gaat iedereen voor die nieuwe identiteit of blijven ze uiteindelijk toch liever wie ze waren?

Deze voorstelling is geschikt voor publiek van  12 jaar en ouder.

Leerlingen (12+) van de Theaterschool kunnen t/m 9 maart, zolang er kaarten beschikbaar zijn, gratis naar deze voorstelling. Als zij dat willen kunnen zij eveneens gratis een introducee meenemen. De (gratis) kaarten kunnen alleen online worden besteld.

Vanaf 1 maart is deze voorstelling ook te reserveren door andere belangstellenden. Kaarten kosten dan €5,00 p.p. Kaarten aan de deur kunnen alleen contact worden betaald.

Ticket Type Price Cart
ID € 5
Add to Cart

Naar de agenda

Datum en tijd

  • Datum: 17 mrt
  • Open: 19.30
  • Start: 19.45
  •  

Locatie

Huis voor de Amateurkunst

Prijs en reserveren

Ticket Type Price Cart
ID € 5
Ticket Reserveren