DNO Netwerkdag september

Dans

8 november 2020 09:00 - 20:00

Netwerkdag

2 x per jaar organiseert DNO een netwerkdag voor alle dansscholen in haar werkgebied. Doel is om deze dag elkaar nader te leren kennen en rondom enkele thema’s met elkaar het gesprek aan gaan. Thema’s die voortkomen uit de ambitie van Dans Netwerk Oost: een impuls geven aan de kwaliteit van talentontwikkeling van jonge mensen binnen de podiumkunst discipline Dans.

Naar aanleiding van getoond werk door enkele dansscholen die dag gaan we met elkaar in gesprek over werkwijze, ambitie en welke stappen mogelijk zijn om de kwaliteit te verhogen.

Voor deze dag worden zowel dansschooleigenaren als docenten verbonden aan de dansschool uitgenodigd.

Meer informatie volgt.

DNO

Dans Netwerk Oost (DNO) initieert bootcamps en producties binnen de discipline dans waarbij talentontwikkeling van jonge mensen centraal staat. Binnen de activiteiten die het DNO organiseert staat het proces (leren) of het product (producties) centraal. Het Theaterschip is initiator van het netwerk waar verder DIFF Dance Centre uit Zwolle, Studio DanZo uit Deventer, Dans en Theaterstudio Annemieke Bais uit Ermelo, Go Dance Academy uit Enschede en Studio IN DANS uit Doetinchem bij zijn aangesloten.

Op de DNO website is alle informatie over de activiteiten te vinden, via die website kun je je ook aanmelden voor de activiteiten en producties.

Naar de agenda

Datum en tijd

  • Datum: 8 nov

Locatie

aanmelden kan t.z.t. via de DNO site