DNO Docentendag

Dans

8 november 2020 09:00 - 20:00

Docentendag

De dansscholen verbonden aan het netwerk werken met professionele docenten die met beide benen in het werkveld staan. Zij combineren het lesgeven op de scholen vaak met het op projectbasis werken bij dansproducties. Daardoor hebben ze veel ervaring in het werken aan producties en weten wat er gevraagd wordt van een professioneel danser of choreograaf. Tegelijkertijd wordt geconstateerd dat er ook leemtes zitten in hun competenties waarin geïnvesteerd zou moeten worden.

Daarom zal DNO in 2019 en in 2020 docentendagen organiseren. Docentendagen richten zich op kennismaken, uitwisseling, intervisie, oefeningen en lesstof delen met elkaar.

Meer informatie volgt.

DNO

Dans Netwerk Oost (DNO) initieert bootcamps en producties binnen de discipline dans waarbij talentontwikkeling van jonge mensen centraal staat. Binnen de activiteiten die het DNO organiseert staat het proces (leren) of het product (producties) centraal. Het Theaterschip is initiator van het netwerk waar verder DIFF Dance Centre uit Zwolle, Studio DanZo uit Deventer, Dans en Theaterstudio Annemieke Bais uit Ermelo, Go Dance Academy uit Enschede en Studio IN DANS uit Doetinchem bij zijn aangesloten.

Op de DNO website is alle informatie over de activiteiten te vinden, via die website kun je je ook aanmelden voor de activiteiten en producties.

Naar de agenda

Datum en tijd

  • Datum: 8 nov

Locatie

aanmelden kan t.z.t. via de DNO site