DNO Bootcampdag november

Dans

1 november 2020 09:00 - 20:00

Bootcamp

Dit jaar organiseert DNO tweemaal een Bootcamp dag. Een Bootcamp dag bestaat uit een reeks van trainingen en workshops waardoor je als deelnemer de ervaring krijgt hoe het is om op het kunstvakonderwijs te zitten. DNO gaat de dagen mede organiseren in samenwerking met het kunstvakonderwijs. Vast onderdeel wordt dat (studenten van) kunstvakopleidingen workshops/trainingen geven die passen binnen een vooropleiding en auditierondes.

De Bootcamp staat open voor alle jonge dansers verbonden zijn aan een dansschool die gevestigd is in het werkgebied van DNO.

De Bootcamp dag op 1 november zal in het teken staan van Urban/Hiphop/Dancehall.

Meer informatie volgt.

DNO

Dans Netwerk Oost (DNO) initieert bootcamps en producties binnen de discipline dans waarbij talentontwikkeling van jonge mensen centraal staat. Binnen de activiteiten die het DNO organiseert staat het proces (leren) of het product (producties) centraal. Het Theaterschip is initiator van het netwerk waar verder DIFF Dance Centre uit Zwolle, Studio DanZo uit Deventer, Dans en Theaterstudio Annemieke Bais uit Ermelo, Go Dance Academy uit Enschede en Studio IN DANS uit Doetinchem bij zijn aangesloten.

Op de DNO website is alle informatie over de activiteiten te vinden, via die website kun je je ook aanmelden voor de activiteiten en producties.

Naar de agenda

Datum en tijd

  • Datum: 1 nov

Locatie

aanmelden kan t.z.t. via de DNO site