Dickens Festijn

Loopt van 14 december t/m 15 december

Theater

HET IS NIET MEER MOGELIJK JE AAN TE MELDEN!

Ook dit jaar doet het Theaterschip weer mee aan het Dickens Festijn, een geweldige beleving voor zowel de spelers als de bezoekers. Voor alle (oud-)leerlingen van de Theaterschool is het weer mogelijk om deel te nemen.

Het schoolklasje en de wasmeisjes zijn een paar van onze bekende acts tijdens Dickens. Vorig jaar zijn ook een aantal nieuwe acts gespeeld zoals de Dromers, De Rattenplaag en de Gevangenisstraat en zijn een aantal bestaande acts stevig veranderd. Dit jaar zullen we hier en daar weer wat veranderingen doorvoeren. Wat de acts precies inhouden hoor je tijdens de repetities. Net als voorgaande jaren worden de jongere spelers constant begeleid door volwassenen.

Wil jij een rol spelen tijdens het Dickens Festijn en twee dagen in kostuum rondlopen in het Bergkwartier van Deventer? Meld je aan en wij delen je in bij een act en begeleiden je tijdens de repetities en het Dickens Festijn.

Dickens Festijn

De 19e eeuwse Engelse stad van Charles Dickens herleeft in volle glorie in Deventer op zaterdag 14 en zondag 15 december. In het historische Bergkwartier komen ruim 950 personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver tot leven: van Scrooge tot Oliver Twist, van Mr. Pickwick tot Christmas Carol Singers, van weeskinderen tot dronkaards, van kantoorklerken tot deftige lieden.

Voor wie?

  • Leerlingen en oud-leerlingen van de Theaterschool Deventer
  • Ben je ouder dan 13 jaar en geen (oud-)leerling maar wil je wel meedoen? Schrijf je dan ook in, we zetten je dan op de reservelijst. Als we plek over hebben dan delen we je alsnog in.

Kosten

  • Wij vragen voor dit project geen eigen bijdrage aan deelnemers.

Wanneer?

  • De repetities vinden plaats op 7 december tussen 10.00 en 17.00 uur. (De exacte tijd waarop de act repeteert waarbij jij wordt ingedeeld hoor je eind november)
  • De kledingpas is op 8 december tussen 10.00 en 13.00 uur.
  • Het Dickens Festijn is op 14 en 15 december van 8.30 tot 17.30 uur.

Als je vragen of opmerkingen hebt over je beschikbaarheid, dan kun je dit op het aanmeldformulier bij bijzonderheden vermelden.

Overige informatie

  • De jongere spelers¬†worden tijdens het Dickens Festijn constant begeleid door volwassenen.
  • Je speelt altijd samen met anderen.
  • Het Theaterschip zorgt voor lunch¬†en drinken tijdens het Dickens Festijn.

Inschrijven

  • Het is helaas niet meer mogelijk om je in te schrijven voor Dickens 2019
Naar de agenda