Dialogue of the Deaf

Loopt van 21 oktober t/m 28 oktober

cross-over

Het project

Een project waar jong en oud elkaar ontmoeten. Hoeveel verschil zit er tussen onze normen, waarden en opvoeding? Van de twintigers ontmoet 59 procent, afgezien van de eigen ouders, zelden of nooit een oudere thuis. Vriendschappen tussen jong en oud zijn nog veel zeldzamer. Waar jongeren nog actief deelnemen aan de activiteiten binnen de samenleving zijn senioren vaker content met het op een afstandje toekijken.

Er is een verschil in behoeftes en dromen, maar hoe groot is dat verschil. Hoe beïnvloedt de periode en plaats waarin iemand opgroeit of is opgegroeid zijn of haar kijk op de wereld en wat er belangrijk wordt geacht? Liggen de twee extreem uit elkaar of is de afstand een stuk kleiner dan wij denken.
Jongeren en senioren zullen 24 uur lang aan elkaar gekoppeld worden. 24 uur lang zullen zij elkaars levensstijl delen en elkaar bevragen.

Door middel van film, muziek, tekst en beweging zal er vervolgens in 4 dagen een performance gemaakt worden die zowel in Deventer, Doetinchem als in Kleve te zien zal zijn.

Dialoque of the Deaf wordt de vijfde coproductie tussen Theater im Fluss en het Theaterschip.

Voorwaarden en informatie

Voor wie

  • Leeftijd: van 15 tot en met 23 jaar

Wanneer

  • 21 t/m 28 oktober. Deze projectdagen slapen de deelnemers op locatie.

Kosten

  • €100,- voor deelnemers t/m 20 jaar
  • €121,- voor deelnemers vanaf 21 jaar

Inschrijven

  • Inschrijven is vanaf nu mogelijk.
Naar de agenda