De Snoepfabriek (Pakhuis 11)

Theater

28 november 2018 15:30 - 16:15 Huis voor de Amateurkunst (Scheepvaartstraat 9, Deventer)

Op een geheime plek, weggestopt achter een groot en hoog hek, ligt de snoepfabriek van de familie Soet. Het is een oude snoepfabriek waar al jaren de aller-lekkerste snoepjes van de hele wereld worden gemaakt. Nog nooit heeft iemand buiten de familie Soet de fabriek binnen mogen komen.

Als op een dag iemand voor de deur staat met de vraag of hij in de snoepfabriek nieuwe pepernoten mag gaan bakken voor Sinterklaas, is het maar de vraag of de familie Soet hem binnenlaat in de snoepfabriek…

Evenals de afgelopen elf jaar, produceert Het Theaterschip ook deze Sinterklaasperiode weer een voorstelling voor de kinderen van groep 1,2 en 3 van het basisonderwijs in de Gemeente Deventer. Voor deze voorstelling werkt Het Theaterschip samen met de opleiding Deltion Artiest uit Zwolle.

Voor wie niet vanuit school naar de voorstelling gaat, is de voorstelling ook op woensdagmiddag 28 november te bezoeken door kinderen en hun (groot)ouders.

Kaarten kunt u op deze pagina reserveren. Als de voorstelling niet is uitverkocht kunnen er ook kaarten aan de deur gekocht worden, deze dienen contant afgerekend te worden.

Pakhuis 11 is gevestigd in het Havenkwartier aan de Scheepvaartstraat 9.

Mocht u als school naar één van de voorstellingen willen komen, dan kunt u contact opnemen via info@theaterschip.nl.

Naar de agenda

Datum en tijd

  • Datum: 28 nov
  • Open: 15.00
  • Start: 15.30
  •  

Locatie

Huis voor de Amateurkunst (Scheepvaartstraat 9, Deventer)

Prijs en reserveren