De Werf – HET KANSRIJK

Loopt van 30 juni t/m 23 september

Straattheater

Info

De Werf presenteert, HET KANSRIJK onder regie van Theater Gajes. De Werf is een samenwerkingstraject tussen het Theaterschip, NJON (Nationale Jeugdorkesten Nederland) en Theater Gajes.

HET KANSRIJK

HET KANSRIJK

Lekker valsspelen

Familievoorstelling (6+)

Welkom in HET KANSRIJK, het land waar je kunt winnen! Waar iedereen succesvol kan zijn. Waar iedereen kan bereiken wat hij wil!

In HET KANSRIJK wordt je meengenomen in een waanzinnige ervaring. Onder leiding van jouw eigen groepsleider kom je oog in oog te staan met jouw rivalen. De wedstijdleiding bepaalt de regels, maar jij maakt het verschil, want inzet en doorzettingsvermogen lonen.

HET KANSRIJK is een familievoorstelling over kansenongelijkheid. Maakt het uit waar je wieg staat en wat zijn de consequenties daarvan? Hoe maakbaar is het leven? Is het zo dat arbeid loont? In deze buitenvoorstelling wordt een groot spel gespeeld. De winnaars winnen een mooie prijs….dus laten we spelen!

Een kleurrijke en humoristische voorstelling. Het publiek mag meespelen in een spel waarin ook daadwerkelijk wat te winnen valt. In deze blauwe, fuchsiaroze en zilveren wereld speel je samen met jouw eigen groep onder leiding van inspirerende, grappige, lieve en ietwat bizarre groepsleider. Of je nu schoonheid, rijkdom of kracht hebt….je kunt altijd knikkers winnen! En ach dat er af en toe vals wordt gespeeld….dat zien we door de vingers 😉. HET KANSRIJK is een humoristische en bovenal ook muzikale voorstelling. Het publiek wordt meegenomen en ontroerd. Jong en oud zal door nieuwsgierigheid gedreven HET KANSRIJK in willen en een mooie ervaring rijker en met een lach op het gezicht HET KANSRIJK weer verlaten. Opdat de beste winnen mag…

Naar de agenda