Dans Netwerk Overijssel

Loopt van 10 februari t/m 11 februari

Dans

Dans Netwerk Overijssel

Het Dans Netwerk Overijssel verbindt (talentvolle) jonge dansers, professionals en het publiek in Overijssel.

In de provincie Overijssel wordt veel dans beoefend in de vrije tijd. Duizenden leerlingen vinden wekelijks hun weg naar lokale en regionale dansscholen. Tientallen professionele dansdocenten zijn werkzaam bij deze dansscholen.  De leerlingen variëren in leeftijd van 4 tot 64 jaar.

Het DNO initieert op provinciale schaal masterclasses en producties binnen de discipline dans waarbij talentontwikkeling van jonge mensen centraal staat. Binnen de activiteiten die het DNO organiseert staat het proces (leren) of het product (producties) centraal. Het Theaterschip is initiator van het netwerk waar verder DIFF Dance Centre uit Zwolle, Studio DanZo uit Deventer en Go Dance uit Enschede bij zijn aangesloten.

Masterclasses tijdens Holland Dance

Tijdens het Holland Dance Festival biedt het DNO dansers de mogelijkheid om het festival te bezoeken en een masterclass te volgen.

Op zaterdag avond staat een bezoeken aan de voorstelling van Martha Graham on tour in Rotterdam op het programma. Er wordt in Den Haag overnacht.

Zondag ochtend volg je een masterclass, de dag wordt afgesloten met een bezoek aan de Dance Date voorstelling.|

Als je danser bent bij Studio DanZo, DIFF dance centre en Go Dance Academy dan kun je je aanmelden via de website Dans Netwerk Overijssel

Aanmelden

Aanmelden kan uitsluitend via Dans Netwerk Overijssel.

Naar de agenda

Schrijf je in & doe mee

Schrijf je in & doe mee

Naam

Leeftijd

Telefoonnummer

E-mailadres

Bijzonderheden

Dieet / Allergieën

Eventuele Opmerkingen