Dans Netwerk Overijssel

Loopt van 10 februari t/m 11 februari

Dans

Dans Netwerk Overijssel

Het Dans Netwerk Overijssel verbindt (talentvolle) jonge dansers, professionals en het publiek in Overijssel.

In de provincie Overijssel wordt veel dans beoefend in de vrije tijd. Duizenden leerlingen vinden wekelijks hun weg naar lokale en regionale dansscholen. Tientallen professionele dansdocenten zijn werkzaam bij deze dansscholen.  De leerlingen variëren in leeftijd van 4 tot 64 jaar.

Het DNO initieert op provinciale schaal masterclasses en producties binnen de discipline dans waarbij talentontwikkeling van jonge mensen centraal staat. Binnen de activiteiten die het DNO organiseert staat het proces (leren) of het product (producties) centraal. Het Theaterschip is initiator van het netwerk waar verder DIFF Dance Centre uit Zwolle, Studio DanZo uit Deventer en Go Dance Academy uit Enschede bij zijn aangesloten.

Masterclasses & producties

Het DNO biedt dansers van Studio DanZo, DIFF Dance Centre of Go Dance Academy de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende masterclasses en producties. Alle informatie over DNO, de masterclasses, producties en aanmeldformulieren vind je op de website Dans Netwerk Overijssel.

Aanmelden

Aanmelden voor de verschillende masterclasses en producties van het DNO kan uitsluitend via de website Dans Netwerk Overijssel.

Naar de agenda