Dans Netwerk Oost

Loopt van 10 februari t/m 11 februari

Dans

Dans Netwerk Oost

Het Dans Netwerk Oost verbindt (talentvolle) jonge dansers, professionals en het publiek in Overijssel en Gelderland.

In de provincies Overijssel en Gelderland wordt veel dans beoefend in de vrije tijd. Duizenden leerlingen vinden wekelijks hun weg naar lokale en regionale dansscholen. Tientallen professionele dansdocenten zijn werkzaam bij deze dansscholen.  De leerlingen van de dansscholen variëren in leeftijd van 4 tot 64 jaar.

DNO initieert bootcamps en producties binnen de discipline dans waarbij talentontwikkeling van jonge mensen centraal staat. Binnen de activiteiten die het DNO organiseert staat het proces (leren) of het product (producties) centraal. Het Theaterschip is initiator van het netwerk waar verder DIFF Dance Centre uit Zwolle, Studio DanZo uit Deventer, Go Dance Academy uit Enschede, Dans en Theater Studio Annemieke Bais  uit Ermelo en Studio In Dans uit Doetinchem bij zijn aangesloten.

Bootcampweekenden & producties

Het DNO biedt dansers van Studio DanZo, DIFF Dance Centre, Go Dance Academy, Dans En Theater Studio Annemieke Bais en Studio In Dans de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende bootcampweekenden en producties. Alle informatie over DNO, de bootcampweekenden, producties en aanmeldformulieren vind je op de website Dans Netwerk Oost.

Aanmelden

Aanmelden voor de verschillende bootcamps en producties van DNO kan uitsluitend via de website Dans Netwerk Oost.

Naar de agenda