Auditie Werkplaats Theater

Theater

Info

De Werkplaats Theater

Het is weer zover! Je kan je aanmelden voor de nieuwe blokken van de Werkplaats Theater.

De Werkplaats Theater geeft jou de kans vlieguren te maken binnen de podiumkunst Theater en om multidisciplinair aan de slag te gaan. De Werkplaats richt zich op jongeren tussen de 16 en 23 jaar die zich voor minimaal 18 uur per week verbinden aan het Theaterschip. Binnen de Werkplaats kan je je ontwikkelen als (multidisciplinaire) speler en als maker. Als maker gaat het naast uitvoerende kwaliteiten, om skills die horen bij de rol van regisseur, choreograaf, schrijver of dramaturg.

Je gaat onder professionele begeleiding aan het werk bij het Theaterschip. Je wordt door de docent gecoacht op je eigen doelstellingen.

Jouw talentontwikkeling wordt zichtbaar in voorstellingen, etudes of performances die gespeeld worden binnen bijvoorbeeld het voortgezet onderwijs en op festivals.

Alle informatie over de Werkplaats Theater vind je hier.

Schema van De Werkplaats vind je hier hier

Wie

Jongeren tussen de 16 en 23 jaar die in een tussenjaar zitten, of MBO-ers die zich voor minimaal 18 uur per week kunnen verbinden aan het Theaterschip kunnen zich aanmelden.

Wanneer

De auditie vindt plaats op 29 november 2022 vanaf 19:00

Je geeft je in principe op voor een heel jaar, dus voor twee blokken t/m juni 2023. Je bent op maandag, dinsdag en woensdag bij ons aanwezig van 10:00 tot 16:00.

 

kosten

Je betaalt voor een deelname aan twee blokken 150,- eigen bijdrage. Voor MBO studenten die gaan deelnemen aan de Werkplaats geldt dat zij geen eigen bijdrage hoeven te betalen wanneer het om een stage gaat. Wil je graag deelnemen aan de Werkplaats, maar zie je problemen met betaling? Neem dan contact met ons op.

Naar de agenda