08.04.23

Locatievoorstelling

Drifting Away is een futuristische thriller ten tijde van het einde. Een crisissituatie, wars van moraliteit.
In een lekkende vier persoons schuilplaats vinden we vijf jonge mensen. Overgeleverd aan de grillen van de natuur en een immer voortdurende regen. Wie verlaat de schuilplaats op zoek naar droog land? Wie vertrekt om de anderen te redden, de eigen veiligheid op het spel te zetten?

Terwijl de regen zich ontvouwt tot wolkbreuk worden principes overboord gegooid en houdt de solidariteit haar adem in. Via een zinderende patstelling ontvouwt Drifting Away zich als een adembenemende storm van hebzucht, luxe en comfort. Want waarom zou juist jij een nat pak moeten krijgen – jij hebt toch niet voor niets een zwemdiploma?

Belangrijke informatie

Aanvangstijd: 20:30

Deze voorstelling is geschikt vanaf 14 jaar en ouder.

Let op: de voorstelling wordt gespeeld in het Havenkwartier te Deventer (Industrieweg 1, oude pand Ter Hoeven Verf). Voor aanvang van de voorstelling (tot 20:25) verzamelen de bezoekers zich in de foyer aan de Scheepsvaartstraat 9.  Vlak voor aanvang zal één van onze publieksbegeleiders je naar de speel locatie begeleiden. Drankjes mogen niet mee de zaal in.

De bar in onze foyer open vanaf 19.45  en na afloop.

 

Deel dit bericht op
Talentklastheater (1)

Reserveer hier je kaartje.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Drifting away
9,00
56 beschikbaar